Maya Sports Hydro Sphere 25 KG - Aqua Ball
Maya Sports Hydro Sphere Medium - Aqua Ball
0 Reviews | Review toevoegen

Ontdek een nieuwe vorm van training! De Hydro Sphere–Aquaballs geven je training een extra dimensie. Ontdek de ultieme vorm van instabiliteit tijdens het sporten en trainen thuis, buiten of onderweg. 

Artikelnummer

MAYA-B-M 

Standaard levertijd

2 werkdagen

€ 109,00
Prijs per stuk

Voorraad : 10

Aantal: 
Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Ontdek een nieuwe vorm van training! De Hydro Sphere–Aquaballs geven je training een extra dimensie. Ontdek de ultieme vorm van instabiliteit tijdens het sporten en trainen thuis, buiten of onderweg. 

De Hydro Sphere-Aquaball is een unieke vorm van fitness die kan worden gebruikt voor sporten thuis, op reis en buitenshuis. Trainen met de Hydro Sphere- Aquaball brengt je tot het uiterste. Geen twee herhalingen zijn hetzelfde, wat elke trainingssessie uitdagend maakt. Het onstabiele water dat door de Hydro Sphere–Aquaball stroomt is ideaal voor krachttraining en helpt tevens de (core) stabiliteit te verbeteren. Ideaal als thuistrainingsmateriaal, tijdens fysiotherapie en elk type training, omdat ze kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan oefeningen en doelen. Dit is de perfecte aanvulling op elke training. Opblaasbare Hydro Sphere-Aquaballs zijn gevuld met water en lucht en hebben een vulsysteem waarmee het waterpeil eenvoudig kan worden aangepast. Minder water betekent een lichter maar instabieler product voor bijvoorbeeld stabiliteitstraining. Meer water geeft daarentegen een zwaarder en stabieler product dat ideaal is voor krachttraining thuis. 

Een lege Hydro Sphere-Aquaball is zeer compact en daardoor geschikt om mee te nemen op de weg, tijdens trainingskampen en om thuis te sporten. De Hydro Sphere-Aquaball is er in 2 verschillende maten, 15 en 25 KG, dus er is altijd een maat die past bij jouw trainingsbehoeften. Ze zijn voorzien van twee handgrepen, waardoor een grotere verscheidenheid aan oefeningen mogelijk is 

WERKING
Door de traagheid van het water is er veel instabiliteit tijdens het trainen. Bij de Hydro Sphere–Aquaball zit de instabiliteit in het gewicht zelf! Hierdoor zijn de vormen van bewegen in bijvoorbeeld revalidatieprocessen veel specifieker voor de daadwerkelijke sportbeoefening en alledaagse situaties. Tijdens de Hydro Sphere–Aquaball training moet het hele lichaam hard werken om onstabiel water te verplaatsen of te beheersen. Hiermee worden niet alleen je grote spiergroepen getraind, maar ook al die spieren die je normaal snel vergeet. Doordat het water in de Hydro Sphere–Aquaball beweegt, worden prestatie en lichaamshouding automatisch gecorrigeerd als deze niet helemaal correct zijn. Hydro Sphere–Aquaballs dragen in hoge mate bij aan het verbeteren van proprioceptie (balans en motoriek) omdat het onstabiele gedrag van het water een perfecte focus en correctie van het lichaam vereist. Het gewicht is per niveau in te stellen, waardoor training voor alle doelgroepen en leeftijden haalbaar is. Hydro Sphere-Aquaballs zijn ideaal voor personal trainers en fysiotherapeuten, sportverenigingen, fanatieke sporters en thuis sporters.

De Hydro Sphere-Aquaball 25KG is vervaardigd van een 0,9 mm PVC en afgesloten met een hoogwaardig ventiel voor het vullen en opblazen van de Hydro-Sphere-Aquaball De pomp is meegeleverd. Deze Hydro Sphere-Aguaball is met water te vullen tot maximaal 25 KG.

Door te trainen met de Hydro Sphere-Aquaball maak je gebruik van de door het water gegenereerde instabiliteit. De instabiele weerstand zorgt voor reactiviteit en onvoorspelbaarheid die een positief effect hebben op het trainingsresultaat.

Doorsnede: 40 cm
Materiaal: 0.9 mm PVC
Vulvermogen: max. 25 KG
Pomp: meegeleverd

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.