Baseball5
Baseball5
Reviews | Review toevoegen

De ballen die gebruikt worden voor Baseball5 zijn van speciaal materiaal. De bal is rubberachtig, stuitert goed, zacht genoeg om zonder materiaal te vangen en te slaan, maar hard genoeg om goed te van

Artikelnummer

 

€ 5,50
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Baseball5 is een straat varariant van baseball en softball. Ontwikkeld en veel gespeeld in Cuba. Het wordt daar gezien als de bakermat van honkbal en softbal. Doordat er geen materialen nodig zijn is het laagdrempelig speelbaar. Je kunt het spelen op elke ondergrond en hebt weinig ruimte nodig. Sportplezier voor jong en oud!

Door het kleine veld en de kleine teams is het spel snel en dynamisch en daardoor heel atractief. Om het zelf te spelen en ook om naar te kijken. Baseball5 is een ideale spelvorm in de wijk en op scholen te spelen. Ook als trainingsvorm in de zaal of op het veld is Baseball5 zeer geschikt. Alle aspecten van honkbal en softbal komen er in terug. 
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews